Therapieland

Therapieland ontwikkelt complete en innovatieve blended E-Health oplossingen voor GGZ een huisartsenzorg

Je bent hier: Home / projecten / therapieland

Therapieland

Over het project - Therapieland

Therapieland ontwikkelt complete en innovatieve blended E-Health oplossingen voor GGZ en huisartsenzorg

Therapieland onderscheidt zich van andere e-Health aanbieders, omdat zij hun modules ontwikkelen vanuit de behoeften van de cliënt. Daarom heeft hun platform ook een moderne, sociale media-achtige look-and-feel, waardoor Therapieland zeer toegankelijk en prettig is om mee te werken. Ook werken zij niet met lange ‘saaie’ lappen tekst, maar juist met inspirerende video’s, animaties, creatieve opdrachten en videotherapeuten. Wat hen bovendien uniek maakt, is dat de cliënt op een gemakkelijke manier zijn omgeving kan betrekken bij zijn behandelingen, zoals partner, familie of vrienden. Zij krijgen handvatten hoe om te gaan met de problematiek van de cliënt.

Wij hebben zeer veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van het E-Health platform Therapieland. We beschikken over een dedicated team van op elkaar ingespeelde ontwikkelaars voor het ontwikkelen van je online E-Health startup. Indien gewenst stellen wij daarna je eigen team van ontwikkelaars samen en/of leiden we deze op.

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om nader kennis te maken!

Techniek: Python (Django)

We horen graag van je...

Je bent van harte welkom op ons kantoor aan het Martinikerkhof 29 in Groningen voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. De koffie staat klaar!

Adres gegevens

The Conditional Pixel Coöperatie (U.A.)
Martinikerkhof 29
9712JH Groningen
050 - 2112517
K.v.K. 60425008

Terug naar boven

© The Conditional Pixel Coöperatie (U.A.) - Algemene voorwaarden / Gedragscode / Disclaimer